Culinair genieten met de voeten in het zand!

Gepost op: 4 januari 2017

Even lekker uitwaaien aan het strand en daarna heerlijk genieten van een uitgebreid en verrassend diner! Dat is nou "Culinair genieten met de voeten in het zand". 

Aanbod van paviljoens en restaurants
Aan de kust op hoeft u niet op zoek naar een strandpaviljoen of gezellig restaurantje. Of u nu op een warme zomerdag na een lekker dagje strand wenst aan te schuiven of voor of na een frisse wandeling in de koudere maanden van het jaar, er is veel mogelijk! Diverse restaurants zijn namelijk ook in het winterseizoen geopend en deze bieden u de mogelijkheid om fijn te dineren aan het strand, al dan niet vlak naast een warme haard. Zie bijvoorbeeld Strandrestaurant our Seaside.

Het juiste moment ervaren en beleven
Dat moment is er altijd! Proeven, beleven en genieten, dat zijn de kernwoorden. Heeft u bijvoorbeeld een jubileum feestje of een bedrijfsuitje? Er bestaan mogelijkheden om conferentiezalen te huren. Maar wat uiteraard ook leuk is, is om een bedrijfsuitje te combineren met een uitdagende activiteit op het strand. Goed voor de teambuilding en het maakt hongerig. Of om eens een andere draai te geven aan de doorsnee vormen van overleg. Niet alleen maar saai en kil, maar gezellig in een intieme, doch professionele maar knusse sfeer. Vergaderen 2.0 misschien? Of wellicht gewoon zin in een gezellige avond voor twee? Dan zijn er tal van mogelijkheden. Verscheidene locaties bieden zich tevens aan als officiële trouwlocatie, dus ook voor een romantische dag om nooit te vergeten moet je hier zeker aan denken. Een dag met al je geliefden, vrienden en familie. Een unieke gelegenheid om even bij te komen aan de kust met een verbluffend uitzicht over het mooie strand en de glinsterende zee. Dit alleen al zou een garantie kunnen zijn voor een onvergetelijk moment. 

Op zoek naar een pure ervaring
Rustgevend en intens, dat is een diner aan het strand. Het is genieten, zo direct aan de kust. Gewoon vanuit uw stoel of een comfortabele loungebank van het schitterende uitzicht dat de Noordzee bied en geniet intens van elk gerecht. Een perfecte combinatie van zon, zee, strand en culinair genot. Klinkt goed, nietwaar? Zowel de vlees- als de visliefhebber kan zijn hart ophalen, want het aanbod is divers. Ongedwongen sfeer, luxe en aangename ambiance en bovenal een droom uitzicht. Samenvattend kan gezegd worden dat er ruime mogelijkheden zijn om van ieder moment iets moois te maken. Want waarom zou niet elke gelegenheid een fijne mogen zijn?

Delen

Blog: Cafe & Restaurants

Hey, ik ben Laura en mag gerust zeggen dat één van mijn passies het bezoeken van restaurants en café's is. Of het nu gaat om gewoon een glas drinken of uitgebreid uit eten gaan, ik probeer altijd zorvuldig een leuk restaurant of café uit te kiezen. Ik baseer me niet enkel op het goede eten en de ligging. Ook vriendelijke bediening en aparte interieurs krijgen mijn voorrang. Mijn passie gaat zelfs zover dat ik regelmatig informatie over een bepaalde zaak op papier zet en deze graag wil delen. Deze passie is uitgegroeid tot een leuke blog waar je heel wat informatie vindt. Ik wens jullie veel plezier bij het lezen!